​Gulvafslibning er en effektiv behandling

Har du brug for hjælp til gulvafslibning fra et kompetent firma i Aalborg, Brønderslev eller Hadsund, er vi specialister med mange års erfaring. ​Vi har leveret mange flotte resultater til kunder, der har ønsket at tilføre gamle gulve nyt liv. Har du en bolig eller et kontor, hvor gulvene er medtaget, kan en gulvafslibning gøre underværker. 

Ønsker du et nyt look, eller skal livet i de gamle årer blot genopfriskes, er vi klar til at gøre dine drømme til virkelighed. Vi har fokus på det færdige produkt, hvorfor kvaliteten skal være i top i hver en proces. En grundig gulvafslibning er en effektiv behandling til dine gulve, og vi leverer et gulv, der ser ud som nyt.

Kompetente specialister med stor faglighed

Vil du være sikker på at få et nydeligt gulv, der emmer af kvalitet og godt håndværk, er vi et team bestående af kompetente specialister, som arbejder med stor faglighed. Vi giver dine gulve en gulvafslibning og en efterbehandling med olie, sæbe eller lak, hvilket giver det sidste finish, der får gulvet til at se elegant ud.

​Har du længe gået med tanken om at få lavet en gulvafslibning, er vi klar til at realisere dine tanker til en rigtig skarp pris. Vi er detaljeorienterede eksperter, der sætter en ære i at udføre et perfekt stykke arbejde hver eneste gang. Ydermere har vi altid fokus på, hvad du ønsker, så du får et gulv efter din smag.

Vi bruger topmoderne udstyr til gulvafslibning

Når vi udfører gulvafslibning, anvender vi topmoderne udstyr, således at vi sikrer dine gulve den optimale behandling. Vi har som nævnt mange års erfaring i branchen, hvilket er din sikkerhed for, at vi kan vores kram. Vi udfører alle former for gulvafslibning til private og erhverv, som sætter pris på flot og godt håndværk. 

Vi forlader ikke en opgave, før du er 100 procent tilfreds med dine næsten nye gulve. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på professionel gulvafslibning, kommer vi gerne forbi og giver en vurdering. Ring til os på telefon 98 13 94 99 eller skriv til e-mail butik@vejgaard-tm.dk.

Bliv ringet op​

Vi ringer dig gerne op hvis du har spørgsmål til vores produkter.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag - torsdag:​

10.00 - 17.30​

Fredag:​

10.00 - 18.00​

Lørdag​:

10.00 - 13.00

​50 års erfaring

Bredt sortiment

​Professionel rådgivning

Billeder fra vores Instagram​

​Hvem er vi

Vejgaard Tæppemontering

CVR: 14224297​

Kontakt os

Telefon: 98 13 94 99

E-mail: butik@vejgaard-tm.dk