​Gulvtæpper i alle prisklasser

​Søger du ægte gulvtæpper i alle prisklasser i Aalborg,

finder du hos Vejgaard Tæppemontering et bredt sortiment af diverse gulvtæpper fra hele verden. Vi har løse tæpper til ethvert behov og enhver smag, så du kan helt sikkert finde et tæppe hos os, som passer til dine ønsker.

Har du en stue, et kontor eller et helt tredje sted, hvor et flot gulvtæppe kunne pynte, er vi klar til at levere et væld af forskelligartede gulvtæpper, som uden tvivl vil pryde ethvert rum og som du vil have glæde af i lang tid på grund af den høje kvalitet.

I vores udvalg finder du blandt andet:

  • Ryatæpper
  • Kelimtæpper/vendetæpper
  • Wiltontæpper
  • Ægte tæpper
  • Sisaltæpper
  • Kludetæpper
  • Koskind
  • Fladvævede tæpper

Skræddersyede gulvtæpper i høj kvalitet

Leder du efter den bedste leverandør af gulvtæpper, har vi altid mindst 150 ruller tæpper i 300, 400 og 500 cm bredde på lager i vores butik. Langt størstedelen af vores tæpper bliver leveret fra danske fabrikker samt nogle fra udlandet. 

Har du brug for et eller flere gulvtæpper, der bliver skåret efter mål, således at de passer til din bolig eller dit kontor, tilbyder vi unikke og skræddersyede gulvtæpper i særklasse.

​Hos os kan du få tilpasset tæpperne, så de passer efter for eksempel dit spisebord, såfremt du ønsker et gulvtæppe, der er som skabt til dit hjem. Hos os er dine behov og ønsker i fokus, hvorfor du kan få tæpperne formet og skåret til efter eksakte mål.

Professionel rådgivning

Er du i tvivl om, hvilke gulvtæpper du skal vælge til din bolig, er vi behjælpelige med at finde unikke gulvtæpper, der lever op til dine ønsker. Vi har mange års ekspertise inden for faget, og vi ved derfor, hvad der går godt sammen med hensyn til stil og mode. 

Vi giver professionel rådgivning og sparring, så vi sammen kan finde den løsning, der matcher dine krav og dit budget bedst muligt. Alle vores gulvtæpper er af høj kvalitet, og de holder i mange år, hvis man tager sig godt af dem, og giver dem den pleje, de fortjener.

Kontakt os angående gulvtæpper

Book en aftale med os, så vi kan se på dine behov og modtag et uforpligtende tilbud på, hvad din løsning vil koste. Ring på telefon 98 13 94 99 eller skriv til e-mail butik@vejgaard-tm.dk og hør mere om vores gulvtæpper.

Links til løse tæpper:​

Reza: www.reza.dk

Polytuft: www.polytuft.se

C.Olesen: www.c-olesen.dk

Ege Tæpper: www.egecarpets.com

Kilroy indbo: www.kilroyindbo.dk

HC Tæpper: www.hctaepper.dk

Bliv ringet op​

Vi ringer dig gerne op hvis du har spørgsmål til vores produkter.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag - torsdag:​

10.00 - 17.30​

Fredag:​

10.00 - 18.00​

Lørdag​:

10.00 - 13.00

​50 års erfaring

Bredt sortiment

​Professionel rådgivning

Billeder fra vores Instagram​

​Hvem er vi

Vejgaard Tæppemontering

CVR: 14224297​

Kontakt os

Telefon: 98 13 94 99

E-mail: butik@vejgaard-tm.dk