​Laminatgulve med god slidstyrke og holdbarhed

​Overvejer du at investere i laminatgulve? Hos Vejgaard Tæppemontering tilbyder vi holdbare laminatgulve med god slidstyrke, som vi leverer til dig, der bor i Aalborg, Brønderslev, Hadsund eller omegn. Vi er specialister med mange års erfaring inden for gulve, hvorfor du er sikker på at få en fornem service i vores moderne butik. 

Vi lever af glade kunder, og vi kan også  glæde dig med flotte laminatgulve, der er skabt til at holde i mange år. De er ideelle til rum, der bliver anvendt meget, hvor deres unikke egenskaber over for slid kommer til sin ret. Laminatgulve er helt og aldeles vedligeholdelsesfrie og er yderst nemme at rengøre.

Mange varianter og kvaliteter

Hos os kan du finde gulve i mange forskellige varianter og kvaliteter. Vi har flotte og holdbare laminatgulve til ethvert behov, hvorfor du altid er velkommen til at kigge forbi vores butik, hvor vi har masser af varer på lager. 

Er du til trægulve, men finder ikke træ ideelt til for eksempel køkkenet eller bryggerset, kan laminatgulve i trælook være en rigtig god løsning. Vi har nogle, hvor det næsten ikke er til at se, om det er træ eller ej. 

Kvaliteten af laminatgulve er enestående, og vi garanterer for god holdbarhed i mange år.

Laminatgulve er typisk fremstillede af sammenpressede træfibre, hvorfor det er en slags trægulv, der får et flot og autentisk trælook.

Professionel rådgivning om laminatgulve

Har du brug for hjælp til at vælge de helt rigtige laminatgulve til dit hjem, kommer vi gerne forbi og giver en faglig vurdering af, hvad der vil passe godt ind. På den måde får du faglig rådgivning samtidig med, at vi udfører arbejdet efter din egen smag.

Vi er kompetente ud til fingerspidserne og har stor forståelse for, hvilke materialer der komplimenterer hinanden bedst muligt. 

Vi tilbyder gode, konkurrencedygtige priser, så du kan få udstyret dit hjem med for eksempel laminatgulve af fornem kvalitet. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på gulve til dit hjem, vil vi meget gerne høre fra dig. 

Du kan kigge ind i vores butik og aftale nærmere med os eller du kan kontakte os på telefon 98 13 94 99 eller skrive til vores e-mail butik@vejgaard-tm.dk.

Bliv ringet op​

Vi ringer dig gerne op hvis du har spørgsmål til vores produkter.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag - torsdag:​

10.00 - 17.30​

Fredag:​

10.00 - 18.00​

Lørdag​:

10.00 - 13.00

​50 års erfaring

Bredt sortiment

​Professionel rådgivning

Billeder fra vores Instagram​

​Hvem er vi

Vejgaard Tæppemontering

CVR: 14224297​

Kontakt os

Telefon: 98 13 94 99

E-mail: butik@vejgaard-tm.dk