Marmoleum click

​Marmoleum click.


Hvert eneste marmoleum click-panel er fremstillet af vandafvisende HDF med lydabsorberende bagside af kork og 2,5 mm marmoleum ovenpå. Takket være de naturlige ingredienser er det et godt valg for både dig og for miljøet. Marmoleum click er ikke alene taktilt og behageligt under fødderne, det er også antistatisk og er dokumenteret naturligt hygiejnisk. Marmoleum click findes i 23 farver lige fra beroligende naturfarver til livlige og stærke kulører, som giver mulighed for at skabe indbydende og personlige rum.  

I klik med naturen

Marmoleum Click er et gulvprodukt, der er fremstillet hovedsageligt af fornyelige ressourcer. Toplaget er linoleum, et miljøvenligt fremstillet materiale bestående af 97% naturlige råmaterialer, hvoraf 70% er hurtigt fornyelige, som f.eks. hør (linolie) og træmel, sammen med 43% recirkuleret materiale.

• Hovedingrediensen i Marmoleum er linolie, der fremstilles ved at presse hørplantens frø. Hørfrøplanten er en plantesort, der er let at dyrke og som giver årlige afgrøder i form af hørfrø samt fiber til tekstilindustrien.

• Harpiks blandes med den vegetabilske olie, der presses ud af hørfrøene, og giver et fleksibelt bindemiddel. Fyrretræerne, som harpiksen udvindes af, kommer fra regulerede skovområder i hele verden.

• Træmelet fås fra overskydende materiale fra tømmerindustrien. Træ fra rødder og grene finmales og benyttes i linoleummet. Der benyttes aldrig nogen tropiske hårde træsorter.

• Bagsiden på Marmoleum produkterne er fremstillet af spundet garn af kraftig jutefiber. Jute findes i overflod og er fornyelig.


Kom ind og se de flotte farver i butikken og gør en god handel.

GRÆSTÆPPER
11-03-2021
MASSER AF ALTANTÆPPER, GRÆSTÆPPER OG GODE TILBUD
Læs hele nyheden
UDSALG !!! BEGRÆNSET PARTI
04-02-2021
EGE CANTANA SQUARE
Læs hele nyheden
UDSALG !!! BEGRÆNSET PARTI
03-02-2021
EGE CANTANA FOCUS
Læs hele nyheden
STORT UDVALG
29-01-2021
SKINNER/PROFILER
Læs hele nyheden
TILBUD
27-01-2021
FANTASTISK ULDTÆPPE TIL EN VANVITTIG SKARP PRIS...
Læs hele nyheden

Bliv ringet op​

Vi ringer dig gerne op hvis du har spørgsmål til vores produkter.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag - torsdag:​

09.00 - 17.30​

Fredag:​

09.00 - 18.00​

Lørdag​:

9.00 - 13.00

​50 års erfaring

Bredt sortiment

​Professionel rådgivning

Billeder fra vores Instagram​

​Hvem er vi

Vejgaard Tæppemontering

CVR: 14224297​

Kontakt os

Telefon: 98 13 94 99

E-mail: butik@vejgaard-tm.dk