Marmoleum click

​Marmoleum click.


Hvert eneste marmoleum click-panel er fremstillet af vandafvisende HDF med lydabsorberende bagside af kork og 2,5 mm marmoleum ovenpå. Takket være de naturlige ingredienser er det et godt valg for både dig og for miljøet. Marmoleum click er ikke alene taktilt og behageligt under fødderne, det er også antistatisk og er dokumenteret naturligt hygiejnisk. Marmoleum click findes i 23 farver lige fra beroligende naturfarver til livlige og stærke kulører, som giver mulighed for at skabe indbydende og personlige rum.  

I klik med naturen

Marmoleum Click er et gulvprodukt, der er fremstillet hovedsageligt af fornyelige ressourcer. Toplaget er linoleum, et miljøvenligt fremstillet materiale bestående af 97% naturlige råmaterialer, hvoraf 70% er hurtigt fornyelige, som f.eks. hør (linolie) og træmel, sammen med 43% recirkuleret materiale.

• Hovedingrediensen i Marmoleum er linolie, der fremstilles ved at presse hørplantens frø. Hørfrøplanten er en plantesort, der er let at dyrke og som giver årlige afgrøder i form af hørfrø samt fiber til tekstilindustrien.

• Harpiks blandes med den vegetabilske olie, der presses ud af hørfrøene, og giver et fleksibelt bindemiddel. Fyrretræerne, som harpiksen udvindes af, kommer fra regulerede skovområder i hele verden.

• Træmelet fås fra overskydende materiale fra tømmerindustrien. Træ fra rødder og grene finmales og benyttes i linoleummet. Der benyttes aldrig nogen tropiske hårde træsorter.

• Bagsiden på Marmoleum produkterne er fremstillet af spundet garn af kraftig jutefiber. Jute findes i overflod og er fornyelig.


Kom ind og se de flotte farver i butikken og gør en god handel.

Den røde løber.
08-03-2019
konfirmationer, fødselsdage, bryllupper m.m.
Læs hele nyheden
Ægte tæpper
25-02-2019
lidt inspiration..
Læs hele nyheden
Kelim
14-02-2019
vi har fået en masse nye kelim ind af døren...
Læs hele nyheden
Marmoleum click
06-02-2019
det naturlige valg...
Læs hele nyheden
Raw & Create - Any shape
23-10-2018
Bæredygtig indretning...
Læs hele nyheden

Bliv ringet op​

Vi ringer dig gerne op hvis du har spørgsmål til vores produkter.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag - torsdag:​

09.00 - 17.30​

Fredag:​

09.00 - 18.00​

Lørdag​:

9.00 - 13.00

​50 års erfaring

Bredt sortiment

​Professionel rådgivning

Billeder fra vores Instagram​

​Hvem er vi

Vejgaard Tæppemontering

CVR: 14224297​

Kontakt os

Telefon: 98 13 94 99

E-mail: butik@vejgaard-tm.dk