​Trægulve af høj kvalitet

​Hos Vejgaard Tæppemontering tilbyder vi trægulve af høj kvalitet til private og erhverv i Aalborg, Brønderslev og Hadsund. Er du på udkig efter gode og stabile trægulve, har vi et bredt udvalg af forskellige gulve og laminater, som klæder enhver bolig. 

Træ- og laminatgulve har forlængst skabt afstand til gulvtæpper som den foretrukne gulvbelægning. Træ og laminat har gode egenskaber, som dels giver en fornemmelse af en vis kvalitet, men som også rent udseendesmæssigt er det overlegent. Vi er specialister med mange års erfaring inden for både levering og montering af trægulve, hvis du lige står og mangler en dygtig ekspert til sådan en opgave.

Få gulve i mange varianter og kvaliteter

Vi tilbyder en bred vifte af unikke trægulve og laminater, som fås i forskellige kvaliteter til forskellige behov og ønsker. Med den rette behandling kan du holde dine trægulve pæne og blanke, så de ser fortræffelige ud i mange år, og så de gode egenskaber bevares til fulde. 

Ønsker du at få et flot og autentisk look med trægulve i din bolig, er vi klar til at levere efter specielle mål, således at gulvene passer helt perfekt til din bolig.

Vi monterer også gerne, hvis du hellere vil bruge tiden på noget andet. Vi er hurtige, grundige og yderst effektive, samtidig med at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Du kan se vores flotte udvalg af trægulve i butikken.

Få professionel rådgivning til at vælge de rigtige trægulve

Drømmer du om at få lagt trægulve eller laminatgulve i din bolig, er vi til for at gøre dine drømme til virkelighed. Vi hjælper gerne fra start til slut, hvilket naturligvis indebærer rådgivning om, hvilke slags gulve, der vil komplimentere din bolig bedst. 

Vi ved, hvad der fungerer godt sammen, og vi kan give gode råd og tips i forhold til, hvilke gulve, der er nemmest at holde pæne i lang tid. 

Vi finder sammen den rette løsning til din bolig eller virksomhed, så du bliver glad for det endelige resultat. En sådan løsning vil helt klart øge værdien rent økonomisk, men også hvad angår udseende.

Kontakt os så vi kan drøfte dine muligheder angående trægulve. Ring på telefon 98 13 94 99 eller skriv til e-mail butik@vejgaard-tm.dk.

Bliv ringet op​

Vi ringer dig gerne op hvis du har spørgsmål til vores produkter.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag - torsdag:​

10.00 - 17.30​

Fredag:​

10.00 - 18.00​

Lørdag​:

10.00 - 13.00

​50 års erfaring

Bredt sortiment

​Professionel rådgivning

Billeder fra vores Instagram​

​Hvem er vi

Vejgaard Tæppemontering

CVR: 14224297​

Kontakt os

Telefon: 98 13 94 99

E-mail: butik@vejgaard-tm.dk