​Vinylgulve er slidstærke og holdbare

​Leder du efter et godt tilbud på vinylgulve i Aalborg, Brønderslev eller Hadsund? Hos Vejgaard Tæppemontering tilbyder vi gode og holdbare vinylgulve af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. 

Et gulv af vinyl er et særdeles slidstærkt og robust gulv, som er perfekt til områder, der bruges og slides meget på. Vinyl er en sammensætning af plastik, som indeholder en masse blødgørende stoffer, der giver god komfort, når det betrædes. Ønsker du at få praktiske gulve, der holder i mange år, er vinylgulve det oplagte valg. De er særligt gavnlige i et køkken, et bryggers eller i en entre.

Let at rengøre og pleje

Vinylgulve kræver et absolut minimum af behandling. Det kan sagtens tåle vand, hvilket gør det nemt at rengøre med for eksempel en moppe, hvis nu det er decideret beskidt af mudder i entreen. Ellers er en støvsuger ganske effektiv, da fladen er glat og fin. Hvis du ønsker at udstyre din bolig med et flot, men samtidlig stærkt og holdbart gulv, kan vinylgulve være den ideelle løsning til dig.

Kom ned i butikken og se vores udvalg, hvor du blandt andet også finder mange varianter i trælook, som ikke kræver den store form for pleje. 

​Disse gulve kan især bruges til børneværelset. De giver et flot look, der ligner træ, men som er meget holdbart og komfortabelt med de bløde egenskaber.

Vores vinylgulve fås i fremragende kvalitet

I vores store udvalg af vinylgulve finder du både klassiske, stilrene og mere farverige gulve, hvor der er noget for enhver smag og behag. Fælles for alle vores vinylgulve er, at de kommer i fremragende kvalitet for optimal holdbarhed. Det er typisk kun noget, man har lyst til at investere i ganske få gange, og derfor skal kvaliteten være i top.

Vi leverer lige til døren, og vi monterer også gerne, hvis dette ønskes. Vi er et kvalitetsbevidst firma, der har mange års erfaring med at lægge solide vinylgulve i såvel private boliger som i firmaer.

Få et uforpligtende tilbud på vinylgulve til dit hjem. Ring på telefon 98 13 94 99 eller skriv til e-mail butik@vejgaard-tm.dk.​

Bliv ringet op​

Vi ringer dig gerne op hvis du har spørgsmål til vores produkter.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

Mandag - torsdag:​

10.00 - 17.30​

Fredag:​

10.00 - 18.00​

Lørdag​:

10.00 - 13.00

​50 års erfaring

Bredt sortiment

​Professionel rådgivning

Billeder fra vores Instagram​

​Hvem er vi

Vejgaard Tæppemontering

CVR: 14224297​

Kontakt os

Telefon: 98 13 94 99

E-mail: butik@vejgaard-tm.dk